Skip to main content

Services

Hieronder vindt u een overzicht van onze services.
Kunt u iets niet vinden of wilt u een op maat gesneden service voor uw project, neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden het volledige designpakket aan
voor uw bedrijf

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo.

Webdesign

  • Research
  • Brand Identity
  • Style Guidelines
Development

Development

  • WordPress website
  • Mobile Applications
  • Ongoing Support

Webhosting

  • Fast
  • Secure
  • Scalable

Perkins & Co.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Tamara Jones, CEO

Veelgestelde vragen

Wat kost een website laten maken?

Een website bestaat in grote lijnen uit: vormgeving, techniek (de code van de website) en content (teksten, foto’s, video’s e.d.). Een standaard presentatie website met zaken als een contactformulier, fotogalerij en Google maps kaartje is vrij eenvoudig qua techniek. Als er maatwerk techniek nodig is kost de website snel veel meer. Vandaar dat we even uitgaan van een standaard website. Wellicht wilt u de content zelf verzorgen of besteed u dat ook uit. Om het wederom simpel te houden ga ik er vanuit dat u de content zelf regelt. De vraag: Wat kost een website laten maken is, wordt zo veel makkelijker.

Webdesigners werken vaak op twee manieren voor het maken van een website. Sommige werken met standaard template ontwerpen. Deze zetten ze dan helemaal in de gewenste huisstijl. Deze werkwijze bespaard veel geld. Wij werken zelf ook op deze manier. Echter kan het ook zijn dat u een 100% unieke website wenst. In dat geval komt er vaak een uitgebreide intake, ontwerptraject en vele besprekingen. Zulke websites realiseren wij overigens ook regelmatig.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Het laten maken van een website neemt gemiddeld 1 maand in beslag afhankelijk van de reactie tijd van de opdrachtgever. Waarin het meest tijd gaat zitten is de vormgeving. Het is afhankelijk van wanneer u de presentatie goedkeurt zodat wij met de programmatuur aan de slag kunnen. Voor het programmeren van een website plannen wij gemiddeld 5 werkdagen in.

Kan u mijn bedrijf rebranden?

Rebranding is de ontwikkeling van een nieuwe naam, term, logo, vormgeving of een combinatie van deze voor een bestaande merknaam met als doel een ander of nieuw imago te verwerven ten aanzien van de aandeelhouders, klanten en het publiek. Rebranding kan zowel toegepast worden op nieuwe producten, bestaande producten als op producten die nog in ontwikkeling zijn. Het proces kan het intentioneel gevolg zijn van een gewenste strategische omvorming of het gevolg van externe factoren die het wegwerken van de negatieve impact van een bestaande merknaam vereisen.

Biedt u alleen een servicepakket aan?

Een website is eigenlijk nooit écht af, teksten worden aangepast, oude foto’s worden vervangen door nieuwe en ook die ene video moet nog even geüpload worden. Omdat de content die op de website staat blijft veranderen zullen er backups gemaakt moeten worden. Om je website optimaal te kunnen beveiligen tegen schadelijke software e.d. zorgen wij ervoor dat je website altijd beschikt over de laatste versie van het CMS. Op deze manier zal je website goed blijven presteren en ook hoog blijven scoren in zoekmachines zoals Google.

Kan ik ook een website laten maken zonder servicepakket? Uiteraard is dit mogelijk. Het servicepakket is bedoeld om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen ondersteunen.

Werken jullie samen?

Nee. Wij hebben alle kennis in-house, je kunt daarom met diverse vragen bij ons terecht. Als het echter een verzoek is van de klant om met een bepaalde designer samen te werken, dan doen wij dat graag.

Wat voor soort technisch support bieden jullie aan?

Wij beantwoorden, helpen, en verhelpen elk probleem dat je heeft m.b.t. je ‘hosting’ account. We ondersteunen alle diensten en eigenschappen dat wij aanbieden. We bieden alleen GEEN technisch support aan voor software van derde partijen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan